El cicle Reviu el Capvespre a la Massana dóna el tret de sortida aquest divendres

La nova acció cultural per aquest estiu, Reviu el Capvespre a la Massana, comença aquest divendres amb un concert de pop rock. Aquest cicle consisteix en concerts a l’aire lliure en diferents indrets amb terrasses, amb l’objectiu d’oferir una estona de lleure i cultura abans de sopar, a partir de les vuit del vespre. La primera sessió serà al Prat del Colat amb el grup català Pokers, format per quatre joves músics que presenten el seu primer disc “El que no es pot explicar”, gravat a Medusa Estudio (Barcelona) i produït per Manu Guix i Roger Rodés. El seu single “Viure”, premi a la cançó catalana de l’estiu 2015 pel programa Acústic de la Vanguardia, ja sona a les ràdios més destacades.

També hi haurà actuacions a la plaça del Quart, amb Daniel Cross (4 d’agost), i a la plaça del Pi, amb el Pianista andorrà, Jordi Barceló, que ens portarà el seu nou disc Latin Stride&Famenco, juntament amb el guitarrista mexicà Manuel Alonso (24 agost).

D’altra banda, recordem que dijous al vespre hi haurà la Nit amb Paraules, amb l’espectacle Pirotècnic “Senyor Jordi i Sant Drac”, una reinterpretació de la llegenda de Sant Jordi. Es tracta d’un projecte impulsat per l’artista andorrà Gerard Miralles, que va més enllà d’una representació, ja que és un projecte educatiu que arribarà a les escoles i centres joves. El show, que combina foc, teatre i dansa oriental, es representarà dijous, a les 22 h, a la plaça de l’Església.

Aquesta setmana hi ha hagut una àmplia oferta cultural a la Massana, ja que dimecres, 20 de juliol, continuen les Petites Tardes d’Estiu amb TakaTakaChombo, i el seu espectacle musical en el qual utilitzen material reciclat. (aquesta tarda us enviarem fotos).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.