El Cicle “Pensa en Ciència” de la Massana es tanca amb una sessió pràctica

El projecte de divulgació científica “Pensa en Ciència” clou aquest divendres, 1 de juny, amb una sessió titulada Prohibit no tocar . Amb el nom ja queda clar que es tracta d’una proposta en què els nens podran experimentar i manipular. Anirà a càrrec de Robert Pauls, Pedro Alda i Esther Márquez, professors del Col·legi Internacional dels Pirineus. El cicle està organitzat conjuntament pel Comú de la Massana i aquest centre d’ensenyament ubicat a l’Aldosa.

Amb la filosofia de posar la cultura científica a l’abast de tothom al mes d’octubre es va posar en marxa el projecte, que inclou un taller al mes. La proposta, adreçada a nens i adults, ha tingut una gran acceptació, ja que totes les sessions han superat el centenar de participants.

Les sis sessions anteriors han estat bàsicament demostratives. Això sí, amb experiments interessants i explicacions didàctiques i entenedores, amb l’objectiu de fer veure que la ciència és divertida i ens afecta en la nostra vida quotidiana.

En el taller de demà els participants podran experimentar en diverses propostes de ciències naturals, física i química. Per exemple, hi haurà microscopis per observar insectes, plantes i altres organismes, experiments amb líquids, proves relacionades amb la pressió atmosfèrica, etc.

 Pensa en Ciència. Prohibit no tocar.

Divendres, 1 de juny, a les 18.30 h, a la sala de la Closeta.

(Foto: Comú de la Massana)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *