L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra continua el seu cicle ONCA Bàsic, un cicle d’actuacions de petit format que se celebren en espais emblemàtics del país, amb una nova proposta que es podrà escoltar tres vegades amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i les Nits obertes d’Ordino.

El Trio Goldberg, agrupació formada per tres músics de l’ONCA -Francesc Planella (violí), Laia Capdevila (viola) i Mireia Planas (violoncel)-, s’incorpora per primer cop al cicle ONCA Bàsic i interpreta les conegudes Variacions Goldberg de Johann Sebastian Bach el diumenge 22 de juliol, a les 20 h, a l’església de Sant Andreu d’Andorra la Vella i el dimarts 24 de juliol, a les 20 h, a Sant Miquel de la Mosquera d’Encamp, ambdues amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. El dimecres 25 de juliol, a les 21 h, es repetirà el programa a Sant Martí de la Cortinada amb motiu de les Nits obertes d’Ordino.

El programa se centra en les Variacions Goldberg de Johann Sebastian Bach, una obra mestra del mestre barroc alemany, que es va popularitzar gràcies a un enregistrament del pianista Glenn Gould. Obra original per a clavecí, en aquest ocasió s’interpreta en versió de trio de cordes, el que li atorga encara més excepcionalitat.

Les actuacions del 22 i del 24 de juliol s’emmarquen dins els actes de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon (+376) 844 141. L’actuació del 25 de juliol forma part de les Nits obertes d’Ordino i per assistir-hi cal fer reserva prèvia al telèfon (+376) 878 173.

_____________________________________________________________________

25a Temporada de l’ONCA – 2018

Cicle ONCA Bàsic

Any Europeu del Patrimoni

Nits Obertes d’Ordino

Diumenge 22 de juliol de 2018, a les 20 h

Església de Sant Andreu d’Andorra la Vella

Any Europeu del Patrimoni Cultural

Dimarts 24 de juliol de 2018, a les 20 h

Sant Miquel de la Mosquera (Encamp)

Any Europeu del Patrimoni Cultural

Dimecres 25 de juliol de 2018, a les 21 h

Sant Martí de la Cortinada

Nits Obertes d’Ordino

 

TRIO GOLDBERG

Francesc Planella, violí

Laia Capdevila, viola

Mireia Planas, violoncel

 

Variacions

Johann Sebastian Bach (1685-1750)

Variacions Goldberg BWV 988

Ària i trenta variacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada