El cicle JazzHivern porta aquest divendres a l’Auditori el grup Wonderbrass

wonderbrassEl Ministeri de Cultura organitza aquest divendres 28 de febrer a les 21.30 hores el tercer concert del cicle JazzHivern a Andorra, que tindrà lloc a l’Auditori Nacional amb l’actuació del grup Wonderbrass.

Amb “Divertinaje”, l’espectacle que presentaran a l’Auditori Nacional, es viurà una successió de gags i situacions en què música, teatre i diàlegs absurds es barrejaran, i es coneixeran personatges sorprenents com un domador de tubes, un karateka sommelier i un discjòquei gramofonista, i tot a ritme de swing, funky o dixieland.

Les entrades i els abonaments per al concert es poden comprar per telèfon al +376 820 214 i al +376 878 173, i també a l’Oficina Nacional de Turisme i a l’Oficina de Turisme d’Ordino. El preu de l’entrada del concert és de 8 euros. Els abonaments són d’un mínim per a dos concerts.

El JazzHivern compta també amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany per dur a terme el cicle Jazz de Cine, on ja s’ha projectat el musical All that Jazz, de Bob Fosse i música de Ralph Burns, i el film Ascenseur pour l’echafaud, de Louis Malle i música de Miles Davis; i on es projectaran al març, Los fabulosos Baker Boys, de Steve Kloves i música del Dave Grusin, i, a l’abril, Malcom X, de Spike Lee i música de Terence Blanchard.

Per a més informació sobre la temporada JazzHivern a Andorra i el cicle Jazz de Cine podeu consultar el web www.agenda.ad.

Més informació sobre el grup Wonderbrass

Néstor Casas (trompeta i veu), Nacho Vega (saxo tenor, clarinet, guitarra i veu) i Dídac Buscató (tuba i bateria), tres músics amb una llarga trajectòria dins el món del jazz, creen l’any 1999 el grup Wonderbrass a l’illa de Mallorca.

Pablo Ley, del diari El País, defineix el grup amb aquestes paraules: “Wonderbrass musicalment es nodreix tant de la música dels Muppets Show com de la música negra dels anys 20 del segle passat, i també de composicions i arranjaments propis. El que fa diferent aquest grup és la seva capacitat per teatralitzar i parodiar aquests elements musicals, afegint-hi monòlegs, situacions còmiques i acudits, i tot això amb un ritme constant durant tot l’espectacle.”

Entre les seves actuacions cal destacar la participació l’any 2002 al Festival de Teatre de Tàrrega amb un gran èxit de públic i crítica; el 2003, al Festival de Sitges; han estat seleccionats per ODA Barcelona; han participat en el programa de televisió “La nochesintregua” de ParamountComedy;van actuar durant tres dies a l’Expo de Saragossa i el 2007 van participar en el festival internacional de teatre La Stradasulpalco a Sarzana, a Itàlia.

Wonderbrass actua regularment a l’illa de Mallorca al Teatre del Mar i a la sala de concerts Blues Ville. Mantenen una gran activitat amb més de cinquanta actuacions durant l’any entre teatres i festivals, i tant a les illes com a la península.