“Voldria dedicar el meu premi a tots els amics de la muntanya i a tots els que treballen per a la seva conservació”, ha dit Dani Fornell, guanyador de la primera edició de Concurs fotogràfic de Natura. La guanyadora del segon premi, Cristina Pérez, s’ha sumat també a la dedicatòria.

Les fotografies de Fornell (Desglaç primaveral) i Pérez (Aigües estancades) es poden veure des d’avui al CIC, el Centre d’Interpretació del Comapedrosa, que ofereix una selecció de les imatges més votades al concurs. La mostra es pot visitar fins a finals de mes.

Recordem que el concurs es va convocar en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i va rebre un total de cinquanta-quatre imatges participants, de les quals el jurat ha destacat en general la seva bona qualitat i varietat, ja que  recullen diferents aspectes de les zones humides i els organismes aquàtics.

El jurat ha estat format pel conseller de Medi Ambient, Sergi Gueimonde, els fotògrafs Jaume Riba i Eduard Comellas, un membre de la Capsa, el biòleg Jordi Nicolau i les directores de Medi Ambient i Turisme, Cristina Pérez i Emma Jiménez.

Vista la bona acceptació del concurs, l’any que ve es convocarà la segona edició amb una temàtica diferent, però sempre tenint com a protagonista l’entorn natural. Durant la presentació d’avui ja s’han començat a proposar alguns possibles temes, relacionats amb la riquesa natural i patrimonial del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada