gelabert

La ministra de Cultura, Olga Gelabert, ha explicat avui que el CIAM es convertirà en la sala d’exposicions de Govern a partir del 2016, quan acabin les exposicions programades fins aleshores a l’actual ubicació. Mentrestant, es faran les obres d’adequació per acollir les mostres que vinguin a partir de l’any vinent.

D’altra banda, Gelabert, ha explicat que estan buscant un emplaçament temporal per als frescos de Santa Coloma, mentre es decideix quina és la seva ubicació definitiva el més a prop del “lloc original”. Com a molt es fixen el termini d’un mes però trobar el local idoni és difícil per les condicions de manteniment i les dimensions que ha de tenir.

Per últim, l’arribada de la col·lecció Thyssen al Principat està pendent dels costos que suposaria per al Govern i com s’assumiria des dels pressupostos de l’Estat. A Carmen Cervera, ha indicat la ministra, li agrada l’entorn i la situació de l’Hotel Valira però cal veure si la propietat està disposada a deixar un “espai diàfan” i l’import de la possible adequació i cessió de l’espai. La setmana vinent es reprendran els contactes per “acabar d’enllestir”, ha dit Gelabert.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada