El CFPA es mostra convençut que ‘s’arribarà fins al final’ en l’afer de les escoltes telefòniques

prietoSalvador Prieto, president del CFPA, el sindicat que s’ha presentat com a acció civil en el cas de les escoltes telefòniques, ha explicat  que ‘confiem i estem convençuts que s’arribarà fins al final’. Després de la ronda de declaracions dels inculpats durant la setmana, Prieto ha indicat que ells no veuen l’afer ‘com una boira que s’escampa’, tal com va declarar la defensa de l’exdirector de la Policia, Joan Ramon Peralba, sinó ‘que hi ha un fum ben espès, i és una partida d’escacs que durarà i que no s’ha acabat’.

El president del CFPA, Salvador Prieto, ha explicat que després de les declaracions dels comandaments i excomandaments, consideren que ‘tot està succeint d’acord amb un guió preestablert i no ens ha sorprès res’. Prieto considera que haurà de ser la Batllia la que determini si les escoltes van ser legals o il·legals, però s’ha mostrat confiat que s’arribarà fins al final. La qüestió, apunta, és ‘suficientment greu’ com perquè no quedi en un punt mort, i s’ha mostrat convençut que encara hi ha moltes coses que s’han d’analitzar i testimonis que han d’aportar la seva versió.

L’objectiu del CFPA és que s’aclareixi com es feien aquestes gravacions i el perquè, independement de si hi ha un culpable o diversos, ‘el que volem saber és la veritat i per això segur que estarem fins al final’. Prieto ha afegit que ‘confiem i estem convençudíssims que s’arribarà al final’ perquè ‘és un tema molt greu, estem parlant del Cos de Policia, on es pot entendre que hi hagi trucades que per motius de seguretat es puguin gravar, però d’altres que no tenen lloc a què siguin enregistrades’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.