El CF Coll de Nargó s’assegura el primer lloc de la fase de grups de la Copa Pirineus

L'equip de futbol de Coll de Nargó
Victòria del Coll de Nargó contra l’Organyà a la Copa Pirineus (@cfcolldenargo)

El CF Coll de Nargó ja s’ha assegurat matemàticament l’accés a les semifinals de la Copa Pirineus, gràcies a la victòria d’aquest diumenge al camp del seu rival més proper, el CF Organyà (1-2). Robert Vila va obrir el marcador pels ganxos (17′), però Juan Pineda va empatar tot seguit (23′) i Edgar Capdevila va confirmar la remuntada nargonina abans del descans (42′).

Després de les dues primeres jornades, el Coll de Nargó ja suma 6 punts i té garantida així la primera posició del grup 2, format per equips de l’Alt Urgell. La Seu FC és en segon lloc, amb 2 punts, i en el tercer i el quart lloc estan empatats l’Oliana i l’Organyà, amb 1 punt cadascun.

Aquest diumenge, tot coincidint amb la festa major de la Seu, l’equip urgellenc va tornar a empatar (1-1), en aquest cas amb l’Oliana. Els arlequinats es van avançar amb Denis Puig (14′) i Aleix del Águila va marcar l’empat a la segona part (73′). A la tanda de penals posterior, va acabar guanyant el conjunt blau per 6-5.

Pel que fa al grup 1, format per clubs del Pallars, el CF Pobla ha vençut al camp del Rialp (1-3) i acabarà aquesta fase en primer lloc, atès que la setmana anterior ja va derrotar el Tremp. A l’última jornada, aquest cap de setmana vinent, l’Oliana rebrà l’Organyà (dissabte, 19.30 h), el Nargó es mesurarà a la Seu (diumenge, 18.00 h) i el Tremp rebrà el Rialp (diumenge, 17.00 h).