El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) acollirà el pròxim dimecres 18 d’abril, de les dotze a les dues del migdia, una jornada amb experts en finançament alternatiu o complementari.

La proposta, impulsada per l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ), té l’objectiu d’oferir eines sobre altres fonts de finançament i crear sinergies entre empreses i els proveïdors de finançament alternatiu presents a l’acte. L’acció s’adreça a directors generals o financers de pimes amb un projecte empresarial internacional.

Així, al llarg de la jornada es donaran a conèixer sis solucions de finançament de la mà de sis experts i es parlarà de projectes internacionals. Cada ponent explicarà un instrument financer i les presentacions seran de 5 minuts. Al final de la sessió, amb prèvia sol·licitud a la inscripció, es podrà fer una reunió individual amb els ponents per elaborar una simulació de finançament.

L’acte estarà moderat per Marta Navarro, consultora de Finançament Internacional d’ACCIÓ i donarà a conèixer les següents tendències en finançament:

– LOANBOOK CAPITAL. Presentat per Eloi Noya, co-founder i director de desenvolupament de negoci.

– ECrowd! de la mà de Manuel Blasco, director comercial.

– NOVICAP. A càrrec de Joan Rovira, ‎partnerships manager.

– BRAVO CAPITAL. Presentat per Francisco Escribano, director de la zona de Catalunya.

– FORO CAPITAL PIME. A càrrec de Miquel Costa, president.

– INSTITUT CATALÀ DE FINANCES. De la mà de Vicenç Bascuñana, delegat comercial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada