El CETAP de la Seu d’Urgell ha ofert aquest dimecres una jornada professional sobre com augmentar la capacitat d’innovació de les petites i mitjanes empreses. La sessió era organitzada per l’ens de la Generalitat ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa.

La jornada volia mostrar a les pimes les possibilitats que obre l’aplicació de la “gamificació” (estratègia de joc) al funcionament d’una empresa. Aquest procés creatiu consta d’una metodologia de quatre fases anomenada Binnakle, que ha guanyat el premi del Gammification World Congress i que, segons ACCIÓ, serveix per crear “nous enfocaments en la resolució de reptes” de forma “divertida i alhora eficaç”. El delegat de l’agència pública a l’Alt Pirineu i Aran, David Torrelles, ha explicat a RàdioSeu que el mètode aplica a l’empresa “un joc de rol per fer-se noves preguntes i buscar solucions diferents, amb una manera de pensar crítica que permet afrontar reptes d’una manera oberta, constructiva i col·laborativa”.

Actualment la delegació dóna servei a les empreses de les comarques pirinenques i s’adreça especialment a aquelles que vulguin expandir la seva activitat, desenvolupar nous productes i serveis o bé impulsar la creativitat. ACCIÓ també assessora companyies que vulguin apostar per l’exportació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada