El  Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) acollirà aquest dimecres, 17 de maig, una sessió informativa dedicada a la innovació empresarial. La jornada inclourà dues presentacions, la d’EURECAT, ens que agrupa els centres tecnològics de Catalunya, i la dels ajuts de +PIME, que posen la innovació tecnològica a l’abast de les petites i mitjanes empreses. L’acte es desenvoluparà de les deu del matí a una del migdia a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

L’objectiu de la sessió és apropar els serveis d’EURECAT i el programa +PIME al teixit empresarial. El programa +PIME dóna suport a les empreses a l’hora de definir l’estratègia d’innovació, així com en el desenvolupament de projectes d’innovació. També ofereix formació als gestors d’innovació a les empreses que se’n beneficiïn.  Actualment moltes empreses per ser competitives basen la seva estratègia en la innovació. EURECAT, gràcies a la seva trajectòria i experiència, ajuda a les empreses a esdevenir innovadores.

Durant l’acte es presentarà també l’Objectiu Empresa. Es tracta d’un document que recull els serveis dirigits a l’empresa que ofereixen el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i el Consorci GAL Alt Urgell – Cerdanya.

La presentació de la jornada anirà a càrrec del president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, i hi intervindran Mireia Font, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell; Gabriel Anzaldi, director de la unitat Smart Manegement Services Eurecat Lleida; i Patricia Arcos, directora de +Pime. La sessió es clourà amb les preguntes dels assistents i un espai de networking.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada