El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) acollirà el pròxim dijous, 6 d’abril, el taller que porta per títol “El model de negoci cooperatiu també és viable: t’expliquem com fer-ho possible”. Es tracta d’un acte formatiu que té com a finalitat estimular la reflexió sobre el fet de posar en marxa un projecte empresarial cooperatiu i presentar aquest model com la fórmula més adequada per dur a terme una activitat econòmica de base col·lectiva.

El taller, que serà impartit per membres de la cooperativa Calidoscoop, s’emmarca en el projecte de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, constituït el passat mes de gener. En aquesta acció formativa es treballaran els aspectes principals del model cooperatiu com ara la seva constitució, el funcionament i l’entorn de suport.

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran va ser presentat oficialment el passat 24 de març a Tremp per la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. L’Ateneu desenvoluparà projectes i activitats de foment i promoció de l’economia social i esdevindrà un punt de trobada, coordinació, aprenentatge, innovació i suport per a la creació de cooperatives i altres iniciatives d’economia social.

El taller del pròxim dijous es desenvoluparà des de dos quarts de sis fins a les set de la tarda a la seu del CETAP, situada a la tercera planta de l’edifici de les Monges de la Seu d’Urgell. Les persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer fins al dia 5 d’abril a través d’un formulari (formulari d’inscripció). El taller l’organitza el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i compta amb el suport i la col·laboració de diverses institucions i entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada