El CERA17 es trasllada al Mediterrani i Vinyes-Mercader esperen que res canviï

La  penúltima prova del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt 2017, 23 Rallye La Nucia – Costa Mediterrània, es disputarà el cap de setmana vinent per les carreteres de la Marina Baixa (Alacant).

Joan Vinyes – Jordi Mercader (Suzuki Swift R+), estaran en el podi de sortida amb l’objectiu d’estar en la lluita per les posicions davanteres de la prova i així, donar continuïtat a la ratxa d’excel·lents actuacions que han protagonitzat en aquesta segona part de la temporada.

Els membres de l’Automòbil Club AIA, per a la 23a de la seva prova, s’han mantingut fidels a unes carreteres que, en diferents combinacions, són la base del recorregut. Així doncs, localitats com Sella, Relleu, Orxeta, entre altres, veuran passar una temporada més pels seus carrers, als participants del ral·li.

També han volgut mantenir la tradició de tenir en el seu traçat a una de les especials més llargues del CERA. En aquesta ocasió el tram cronometrat que tancarà el ral·li La Nucia serà el denominat Confrides-Relleu de 35,307 km.

El recorregut total de la prova alacantina serà de 429,65 km, dels quals 159,83 km seran de velocitat, repartits en 7 especials (5 diferents).

Diuen que no hi ha dos sense tres, Vinyes vol fer bona aquesta dita popular i, a La Nucia, seguir en el podi absolut al final del ral·li, així ho comentava: “És evident que per nosaltres quedarà. El Swift R+ transmet excel·lents sensacions i nosaltres sembla que aprofitem el moment. La prova de La Nucia té un traçat en el qual hem competit en diverses ocasions i les coses ens han sortit bé en general”. Com es pot apreciar, el pilot de l’equip Suzuki Ibèrica és optimista, encara que és conscient que hi haurà dificultats a superar: “Una competició mai és fàcil, sempre cal comptar amb què els rivals també volen guanyar. A més en aquest cas Miguel Fuster, també pilotant un N5, exercirà de pilot local i això sempre vol dir que coneix molt millor, que la resta, el traçat per on es disputa la prova. Sens dubte serà un ral·li molt competit, ens divertirem..”.

Les instal·lacions de la impressionant ciutat esportiva Camilo Cano de la localitat alacantina seran la base administrativa de l’organització. La zona d’aparcament acollirà la logística dels equips durant la disputa del ral·li.

Divendres que ve (dia 3), en l’especial de Sella (4 km) entre les 10.00 i les 12.00 hores, se celebrarà el shakedown, mentre que la cerimònia de sortida es durà a terme a partir de les 20,00 hores del mateix dia, en el podi situat en el Jardí del Palau de la Diputació Provincial d’Alacant.

El 23 Ral·li La Nucia – Costa Mediterrània s’iniciarà a les 7.30 hores de dissabte (dia 4), moment en el qual prendrà la sortida el primer participant des del podi situat a la ciutat esportiva de La Nucia. El final del ral·li està previst a partir de les 20.33 hores de la mateixa jornada, en l’escenari esmentat.

(Text i foto: Fotoesport)

TOTES LES NOTÍCIES