L’estudi de la novel·la “Blau de Prússia” de l’escriptor, Albert Villaró, ha centrat el taller de lectura que ha organitzat el Centre Penitenciari, i del qual avui s’ha celebrat la darrera sessió.

El taller, com a prova pilot, s’emmarca en les activitats organitzades per la direcció del Centre en la política de formació i entreteniment adreçada als reclusos. En aquesta ocasió, s’ha comptat amb la col·laboració del Col·lectiu Portella.

Han participat al taller 4 reclusos, que en les dues primeres sessions han llegit la novel·la i n’han treballat els seus conceptes i continguts amb el suport de la Roser Suñé i la Imma Tomàs del Col·lectiu Portella. Avui en la darrera sessió, s’ha comptat amb la participació d’Albert Villaró, qui ha respost a les diverses preguntes dels interns respecte a les motivacions i les tècniques que l’autor ha utilitzat per escriure aquesta novel·la.

En aquest sentit, Villaró ha explicat que ell sempre escriu sense seguir un guió preestablert i que la novel·la es va creant a mesura que es va redactant. Totes les parts implicades en aquest taller: Centre Penitenciari, autor, interns, i els membres del Col·lectiu Portella han valorat molt positivament la iniciativa.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada