El Departament d’Institucions Penitenciàries i el Club Esportiu Principat han acordat efectuar un primer taller esportiu dedicat integrament al futbol. Aquesta activitat anirà adreçada al col·lectiu d’interns penats del Centre Penitenciari de la Comella i tindrà lloc a partir d’aquest proper mes de maig.

L’activitat serà dirigida per entrenador del Club Esportiu Principat Raul Cañete, al mateix temps posseïdor del títol d’entrenador professional expedit per la Reial Federació Espanyola de Futbol. D’altra banda, el Club Esportiu Principat és posseïdor d’una dilatada i contrastada trajectòria esportiva a nivell futbolístic al Principat, segons han valorat els responsables del Departament d’Institucions Penitenciàries.

A la reunió en què s’ha acordat la celebració d’aquest curs, que tindrà una durada de dos mesos amb una classe per setmana, ha participat el director d’Institucions Penitenciàries, Miquel Àngel Garcia, així com l’agent adscrit a l’àrea de reinserció David Ribolleda i l’entrenador Raul Cañete.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada