El Centre Nacional del Trànsit espera que aquets pont de la Puríssima entrin al país prop de 55.000 vehicles. Aquest dissabte es preveuen retencions des de les 8 del matí i fins a les 19h.

El servei de Mobilitat ha confirmat que des d’aquest divendres al vespre ja s’esperen les primeres arribades de turistes, que poden generar retencions. Tot i que aquest dissabte s´espera el punt àlgid d´entrada amb retencions previstes de les 8 a les 19h. Segons el responsable del Centre Nacional del Trànsit, Daniel Rodríguez, es preveu més afluència de vehicles que l’any passat i que el 2009, quan el pont també va ser de quatre dies.

Pel que fa al volum de sortides, la major part s´espera dimarts, quan finalitza el pont amb retencions de les 10 del matí a les set de la tarda. Tanmateix, el dilluns també s´espera que un gran nombre de visitants abandoni el país. Aquest any, a més, es preveu un increment de vehicles fins a situar-se en prop de 55.000. “Hi haurà prop de 200 agents de circulació i policia distribuit pel país per agilitzar el trànsit”, ha explicat Rodríguez.

Per tal d’evitar aglomeracions, el servei de Mobilitat recomana consultar les indicacions del seu web i dels panells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada