Els propers tres dies poden ser conflictius a les carreteres, sobretot a l’hora d’accedir al Principat. Es preveu que durant aquest pont de Tots Sants entrin al país gairebé 40.000 vehicles.

Entre dissabte i dimarts el Centre Nacional del Trànsit té previst que accedeixin al país per totes dues fronteres un total de 38.000 vehicles. Una xifra molt superior a la de l’any passat en aquestes dates perquè el 2015 Tots Sants va ser en diumenge i per tant no hi va haver pont. L’operació entrada es produirà sobretot demà i les retencions per abandonar el Principat seran sobretot dilluns. El dia de Tots Sants, dimarts, no s’espera que hi hagi complicacions importants. El responsable del Centre Nacional del Trànsit, Dani Rodríguez, preveu que aquest dissabte serà el “dia fort d’entrada a partir de les 10 del matí i fins a mitja tarda”. Pel que fa a la sortida, avança que dilluns serà complicada.

Pel que fa a la procedència dels turistes, dos terços utilitzaran la frontera del riu Runer i la resta ho farà per la del Baladrà.

Com sempre l’àrea de Mobilitat recorda que al seu web es poden consultar les hores en què es preveu més densitat a la xarxa viària i recomana que, si es pot, s’eviti agafar el cotxe en aquells trams horaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada