El Centre Nacional del Trànsit espera l’entrada de prop de 500.000 vehicles a l’agost

transit2Estem en ple agost, en una setmana crucial d’entrada de vehicles a Andorra. Així doncs, no és gens estrany que hi hagi més cues del que és habitual. Demà, a més, s’engega l´operatiu del pont de la Mare de Déu d´agost. En total la previsió que fa el Centre Nacional del Trànsit és que aquest mes les nostres fronteres registrin el pas de prop de mig milió de vehicles.

Aquest mes s´espera que entrin a Andorra 485.000 vehicles i la segona i tercera setmana són les més fortes. A les 12 del migdia les càmeres del Centre Nacional del Trànsit comencen a registrar les primeres cues al riu Runer i abans, cap a quarts de nou, ja han començat les del Pas de la Casa.

Tradicionalment la segona i la tercera setmana d´agost és quan trobem més trànsit a les nostres carreteres. Aquest mes està previst que entrin al país 485.000 vehicles i de moment ho han fet 187.000, amb un creixement per la part francesa, respecte a l´any passat. 

Al trànsit intens d´aquests dies s´hi ha d´afegir que demà comença l´operatiu de trànsit de la Mare de Déu d´agost. En tres dies es preveu que entrin a Andorra 50.000 vehicles. Divendres serà un dia de forta afluència d´entrada, una tendència que també es veurà a la frontera francesa dissabte al matí. Pel que fa a la sortida del Principat es preveu que hi hagi retencions cada tarda en ambdós sentits.