cues 1

El Centre Nacional del Trànsit espera un important volum de sortida de vehicles aquesta tarda, uns 42.000. També d´entrada, amb 45.000 vehicles previstos. Per tant, estem parlant d’un flux de circulació pròxim als 90 mil vehicles. Coincideixen diversos factors: primer divendres de juliol, l´onada de calor i, sobretot, l´inici de les vacances escolars. Els moments més crítics per sortir del país seran, precisament, a l´hora que els alumnes surtin dels centres.

Primer cap de setmana de juliol i, per tant, inici del període de vacances d´estiu per a la població escolar d´Andorra. Això significa que molta gent aprofitarà la tarda per marxar del país. Al marge de la fi de l´escola, la circulació pot complicar-se per les obres que s´estan fent a la zona pròxima a la frontera hispanoandorrana i per l´onada de calor. Al Centre Nacional del Trànsit ja es preparen per un divendres que es preveu complicat a les carreteres amb un total de 42 mil vehicles que sortiran.

El volum més important s´espera a la frontera sud a partir de l´hora que tanquin els centres educatius, tot i que també hi poden haver problemes durant la jornada de dissabte. Seran 25 mil els vehicles que, des de Mobilitat, esperen que marxin per la frontera sud. La resta, uns 17 mil, ho farà per la del Baladrà.

Però també hi haurà força moviment d’entrada. Segons els càlculs del Centre Nacional del Trànsit, arribaran uns 45 mil vehicles al Principat per passar-hi el cap de setmana: 25 mil ho faran per la frontera del riu Runer i 19.500 per la frontera amb França, on s’espera gran afluència coincidint amb el mercat de les oportunitats del Pas de la Casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada