centre-esportiu-ordinoEl Centre Esportiu d’Ordino ha reobert avui la piscina i tota la zona aquàtica, mentre ultima els treballs de la reforma que va començar a principis del mes de juny, i que han afectat principalment als usuaris de la zona aquàtica. Els cursets de natació infantil començaran amb total normalitat el proper dilluns 22 de setembre. La reducció volumètrica del sostre de la sala, la instal·lació d’una graderia, i el canvi de façana són els principals canvis visibles que s’han portat a terme en la reforma d’aquesta zona, d’acord amb el pla de renovació energètica del Centre i que es consolidarà totalment a final de mes. La creació d’una nova sala per activitats passant a tenir un total de cinc i l’ampliació del gimnàs fins a 375 m2 han estat altres millores d’aquesta 3a i última fase de les obres

Els usuaris del gimnàs es trobaran amb un nou concepte d’entrenament pel treball funcional, TRX i estació Purmotion.

L’estrena del nou CEO anirà acompanyada d’una promoció per fidelitzar els socis i usuaris del Centre, així com atraure de nous. Per això la direcció del Centre ha decidit fer unes jornades de portes obertes durant tot el mes d’octubre, a partir del 29 de setembre i fins el 31 d’octubre, per donar a conèixer i provar les flamants instal·lacions.

Com a novetats importants per a l’usuari es presentarà la nova Quota Plus (+) que per primera vegada permetrà al soci tenir accés lliure a totes les classes dirigides de fitnes, entrenaments, esquaix i UVA, a més de la zona aquàtica, la zona de relaxació i gimnàs, aquestes tres últimes activitats ja incloses a la quota normal que passarà a dir-se Quota Bàsica.

Aquells que contractin qualsevol de les dues quotes durant les portes obertes obtindran la matrícula gratuïta, i en el cas de la Quota Plus, si la contracten abans del 31 de desembre no començaran a pagar fins al gener del 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada