panxaEl Centre Esportiu dels Serradells ofereix un estudi pràctic sobre la pèrdua de greix localitzat. 2 talles menys en tan sols 4 setmanes, és el que es pot aconseguir segons els resultats de l’estudi científic. Aquests resultats s’han assolit amb el nou sistema “Slim Belly”. Milers de persones a Alemanya, Holanda, Àustria, França, Grècia i Suïssa ja han realitzat aquest estudi i estan convençuts del seu èxit.

Ara a Andorra, al Centre Esportiu dels Serradells s’ofereix la possibilitat de participar en un estudi a nivell nacional i provar el sistema tan innovador per cremar greix localitzat.

El programa s’adreça a persones entre 16 i 66 anys que tenen per objectiu reduir el seu greix localitzat en poc temps.

Fins ara s’ha assolit una mitjana de 6,5 cm de reducció del volum abdominal en tan sols 4 setmanes (des d’un mínim de 2,5 cm fins un màxim de 23,5 cm).

El mètode és d’origen austríac i funciona activant la circulació sanguínia en les zones de la panxa mitjançant dues càmeres de pressió que alteren la fase de pressió amb una de relaxació. Amb aquest sistema, a banda de reduir greix localitzat, la pell es tonifica i guanya elasticitat.

L’estudi dura 4 setmanes, al llarg de les quals cal realitzar 3 sessions d’entrenament a la setmana, aproximadament de 30 a 40 minuts.

La taxa de participació és de 59,60 € per a les 4 setmanes.

El número de participants està limitat a 100 persones.

Totes les persones que vulguin provar aquest estudi per reduir la zona abdominal no poden dubtar, ja que la data límit d’inscripció és el 12 de maig del 2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada