En 9 mesos de l’any 2013 i durant 183 dies, han efectuat estades al Centre Esportiu dels Serradells d’Andorra la Vella un total de 999 esportistes pertanyents a 32 clubs esportius europeus, que han sumat 7405 pernoctacions en establiments hotelers de la Parròquia.

El Centre Esportiu dels Serradells ha acollit 999 esportistes estrangers durant el 2013, en estades formatives i de competició, atrets i motivats per les característiques excepcionals i la qualitat de les instal·lacions esportives de la Parròquia, així com per l’exce·llent oferta hotelera d’Andorra la Vella.

Entre els mesos de gener i agost i durant el mes d’octubre del 2013, el Centre Esportiu dels Serradells va registrar una afluència rècord d’un miler de joves esportistes provinents de França, Espanya, Suïssa i Oman, que hi van estar realitzant estades formatives i diverses competicions.

L’estada mitjana dels components de cada grup, per estada, tant dels col·lectius de base com dels d’elit, va ser 12 persones.

Tots aquests esportistes van realitzar 14499 usos d’instal·Lacions, tant de la piscina olímpica com del pavelló, del gimnàs, del camp verd i de les sales d’expressió artística i de dansa.

L’assistència d’aquest gran volum d’esportistes a les instal·lacions del Centre Esportiu dels Serradells ha comportat que les visites amb pràctiques, entrenaments i competicions reportessin al Departament d’Esports uns ingressos de recaptació de gairebé 37.000 €.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada