A partir del dia 1 de juny, cada dia a partir de les 8 del vespre, l’avinguda Verge de Canòlich, en el tram que va des de l’encreuament amb el carrer Casa Comuna fins l’encreuament amb el carrer Dr. Palau, es convertirà en una zona per a vianants. L’objectiu del Comú és revitalitzar una zona molt concorreguda diàriament i que es troba al centre de la parròquia, així com convertir-la en més segura per a infants, pares, avis, passejants i compradors.

Es preveu a més la instal·lació d’inflables o altres atraccions per als nens per ajudar a fer més acollidor aquest espai, el nucli central de la qual és la plaça de la Germandat.

El vehicles tindran un circuit alternatiu pel carrer Dr. Palau fins a les dotze de la nit, hora en la en què es tornarà a obrir l’esmentada via al trànsit rodat.

Els habitants del edificis de la zona es beneficiaran de la presència d’agents de circulació, per tal que l’accés als seus garatges estigui garantit.

La corporació, un cop tingui els resultats de satisfacció dels veïns i dels comerciants després d’unes setmanes de funcionament, avaluarà la necessitat de modificació d’horaris o de traçat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada