formacio adults seu

A partir del pròxim dilluns, 14 de setembre, totes aquelles persones que ho desitgin, i que no es van preinscriure el passat mes de juny, podran formalitzar la seva matrícula a les diferents propostes educatives que ofereix el Centre de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell per aquest nou curs 2015-2016.

Val a dir que per als cursos de català i formació bàsica, el període de matrícula s’iniciarà a partir del dilluns 21 de setembre.

Les matrícules es podran formalitzar en horari matinal, de dilluns a divendres, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, mentre que a les tardes es podrà realitzar els dilluns i els dimecres, de tres a dos quarts de sis de la tarda.

Per fer les matrícules cal portar DNI o NIE i targeta sanitària (original i fotocòpia).

Oferta Educativa curs 2015-2016

Un curs més, el Centre de Formació d’Adults de la Seu proposa una àmplia oferta educativa per a la població adulta alturgellenca.

Els cursos són: graduat en ensenyament secundari (presencial i a distància); preparació oficial per a la Prova d’Accés als CCFF de grau superior; informàtica (4 nivells COMPETIC, equivalents ACTIC); català, anglès (3 nivells) i francès (2 nivells), tots tres cursos amb certificació A2 MECR; i formació bàsica.

Per a més informació cal adreçar-se al mateix Centre de Formació d’Adults que es troba ubicat al carrer Capdevila, número 31, de la Seu d’Urgell. El telèfon és el 973 36 06 04, el correu electrònic c5008583@xtec.cat i la pàgina web és www.cfalaeu.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada