El pròxim dijous 22 de març el Centre de Formació d’Adults, amb motiu del seu 20è aniversari, acollirà una trobada d’alumnes i exalumnes. S’ha previst una festa amb les actuacions musicals del duet de l’ONCA bàsic, el Cor de Rock d’Encamp de l’Escola Andorrana i l’Andorra Gospel Cor. La trobada es farà al mateix centre entre les 19 h i les 22 h.

Aquesta activitat s’emmarca en la commemoració del vintè aniversari de la creació del Centre. El mes d’octubre passat es va estrenar un documental sobre els inicis del centre i la seva evolució.

La proposta del retrobament amb els alumnes sorgeix de l’equip docent del centre amb l’objectiu que els antics usuaris comparteixin experiències també amb l’alumnat actual. En aquests 20 anys es calcula que han passat pel centre al voltant de 4.000 persones, d’edats compreses entre els 16 i els 80 anys.

Enmig de cada intervenció hi haurà una estona de diàleg entre alumnes i docents on podran veure vídeos de la vida del centre, conèixer la nova oferta formativa i aportar els seus comentaris.

El Centre de Formació d’Adults és una oferta educativa del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior que vol garantir formació al llarg de la vida. Els cursos són gratuïts i en horari de tarda-nit al Centre de Formació d’Aixovall. Actualment hi ha tres grans àmbits formatius: preparació per a l’obtenció del títol de graduat lliure de segona ensenyança; formacions continuades en llengües, TIC, coneixements d’Andorra, ciències i humanitats i cursos per a coneixements bàsics de llengua i de ciències.

S’hi pot inscriure tothom que tingui interès en algun dels cursos a partir dels 16 anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada