Dins de la campanya estiuenca “Català sense límits”, s’informa que en les dos primeres setmanes de juliol que ha estat obert el Centre de Català –de dilluns a dijous–, a l’avinguda Esteve Albert, 4, d’Escaldes-Engordany, s’han atès 82 ciutadans, amb un mitjana diària de 10 persones.

I que aquest Centre tornarà a obrir les seves portes del 5 d’agost al 5 de setembre.

El Centre de Català ofereix de forma gratuïta assessorament i materials autocorrectius de totes les dificultats i àmbits (lèxic, gramatical i fonètic) per reforçar el coneixement de la llengua del país, millorar el perfil laboral de cadascú o ajudar en la preparació del català en tota mena de proves professionals o de convocatòries oficials.

OBERTURA DEL CENTRE DE CATALÀ

Avinguda Esteve Albert, 4, d’Escaldes-Engordany · Telèfon: 829 240

DEL 5 D’AGOST AL 5 DE SETEMBRE

Els DILLUNS, DIMARTS I DIMECRES, de 14 a 21 HORES i els DIJOUS, de 9 a 16 HORES

Al setembre, progressivament tots els Centre de Català tornaran a l’activitat: el dilluns 2, obrirà el Centre de Català d’Encamp i, el dilluns 9, la resta de Centres –el Pas de la Casa, la Massana i Canillo– en els seus horaris habituals.

El dilluns 26 d’agost s’inicia el període d’inscripció electrònica als cursos gratuïts de català per a persones adultes, que es realitzen per tot el país, enguany amb una oferta de 12 cursos elementals d’aprenentatge oral (nivells A1, A2 i Pràctiques d’Oralitat) i de 12 cursos més de nivell intermedi i superior d’aprenentatge escrit (nivells B1, B2, C1 i C2).

Les inscripcions es podran efectuar, a partir del 26 d’agost, a través de la pàgina oficial: www.cultura.ad/apren-catala