centre-andorra-sostenibleEl Centre Andorra Sostenible dóna servei a més de 5.000 usuaris cada any, entre públic escolar i ciutadania en general. Així es desprèn del balanç dels deu anys d’existència del centre que s’ha realitzat aquest dijous i que ha posat en relleu que la pàgina web rep unes 500 visites mensuals. A més, també s’ha destacat la presència a les xarxes socials en què el Centre compta amb 950 amistats al Facebook i 450 seguidors al Twitter.

La celebració dels deu anys també ha servit per presentar el document Centre Andorra Sostenible, deu anys apropant el medi ambient i la sostenibilitat. Aquest dossier recull de manera sintètica les principals fites assolides en aquests deu anys d’activitat del Centre, organitzades cronològicament segons sis grans blocs que fan referència a aspectes com són la seva identitat (imatge del Centre, Internet, xarxes socials), el seu projecte pedagògic i educatiu, la tasca de dinamització de la participació ciutadana, la feina feta en campanyes de sensibilització ambiental pròpies i en col·laboració amb altres entitats, el foment de la cultura de la sostenibilitat i les iniciatives de comunicació ambiental.

El coordinador del CAS, Javier Gómez, ha presentat també l’audiovisual De Bicicletada a Bicicletada, un compendi animat del que ha estat el dia a dia del Centre Andorra Sostenible en aquest darrer curs 2012-2013. Així, des de la cita amb la bici de la Massana 2012 fins a la Bicicletada d’enguany a Encamp, que va servir com a acte central de celebració dels deu anys del Centre, l’animació fa un repàs dels projectes i iniciatives que el Centre ha dut a terme en forma d’activitat educativa a les escoles, de col·laboració amb entitats, campanyes de comunicació i sensibilització ambiental, celebració de dies mundials i setmanes temàtiques, publicacions, Internet i xarxes socials, etc.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada