La Guia Michelin ha reconegut el restaurant El Celler d’en Toni amb el guardó Bib Gourmand, que destaca aquells restaurants que tenen una excel·lent relació qualitat-preu i es converteix en l’únic d’Andorra que té aquesta distinció.
Segons ha explicat el propietari, Marcel Besolí, ja estaven a la guia, però amb aquest reconeixement “hem aconseguit alguna cosa més”. En aquest sentit, Besolí ha mostrat el seu neguit per l’afectació que pot tenir aquesta distinció per a l’establiment, però espera que pugui suposar un increment del nombre de clients.
Pel que fa a l’Estrella Michelin, Besolí ha assegurat que aconseguir-la no és la seva intenció, sinó que ara l’objectiu és “tancar sense pèrdues, poder pagar a tothom i seguir endavant en aquesta mateixa línia”. “Si ha de venir, perfecte, però la intenció no és buscar-la”.
Restaurants nomenats “Plat Michelin”
La Guia Michelin també ha atorgat la distinció de “Plat Michelin” als restaurants Kökosnøt, Ibaya i Koy Hermitage. Aquest guardó és el tercer més important i identifica establiments amb una “cuina de qualitat”.