El Centre Sociosanitari El Cedre disposa de la certificació del sistema de Gestió de Qualitat per la norma ISO 9001:2008 des del 4 de març del 2011. Aquest mes de febrer l’empresa sueca certificadora Intertek ha realitzat l’auditoria externa anyal i ha verificat que el Centre fa un seguiment i una implementació de la norma amb uns resultats excel·lents: no ha aparegut cap no conformitat ni cap incidència. La certificació s’ha renovat amb el següent abast: atenció sociosanitària en règim residencial, centre de dia sociosanitari i transport adaptat sociosanitari.

La consolidació del Sistema de Gestió de la Qualitat per la Norma ISO 9001:2008 manté el Centre en el camí de l’excel·lència en un model centrat en les persones i seguint els criteris de qualitat del model europeu d’excel·lència EFQM.

Els usuaris i els seus familiars, i també els professionals del Centre, obtenen un valor afegit gràcies a aquesta certificació:

Atorga el reconeixement del centre sociosanitari El Cedre dins del sector i de la xarxa sociosanitaria del país, complint amb uns estàndards de qualitat adaptats a una norma europea.

Representa la garantia del seguiment d’una metodologia internacional reconeguda, amb uns criteris òptims de qualitat al llarg del tots el processos d’atenció als residents i usuaris amb la participació i les aportacions dels professionals i dels usuaris en les propostes de millora.

Permet optimitzar el funcionament del Centre mitjançant la millora contínua de tots els processos i serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada