cedreEl Consell Directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària tirarà endavant en el termini més breu possible el Pla d’accions del CSS El Cedre, que preveu entre d’altres aspectes la contractació de 15 professionals i l’homogeneïtzació en l’atenció als residents. El Pla d’accions es va exposar als residents i familiars del centre sociosanitari en la reunió celebrada ahir a la nit.

Pel que fa a les necessitats de personal, es cobriran 11 places d’auxiliar d’infermeria a jornada completa, 2 infermers/eres a jornada complerta, 1 portalliteres a 40 hores/setmana, 1 treballador social a 20 hores/setmana. A més, cal destacar l’ampliació horària del psicòleg i del metge fins 40 hores a la setmana, potenciant la coordinació assistencial mèdica amb l’Equip d’Atenció Especialitzada de Medicina Interna i Especialitats Mèdiques del Centre Hospitalari Andorrà.

Les necessitats de personal es deuen a aspectes com la creació de nous espais específics per als residents segons el grau de dependència i la ubicació física dins el centre. Aquests espais permeten una atenció específica per als diferents graus de dependència. També es reforça el personal per potenciar la comunicació amb els familiars i poder atendre’ls i informar­-los fóra de l’horari laboral, ja què són les hores en què les famílies poden realitzar les visites als residents. Per primera vegada es dotarà al centre sociosanitari d’un treballador social i d’un portalliteres.

El pla d’accions preveu culminar el procés d’homogeneïtzació en l’atenció social i sanitària de tots els residents, per tal què s’ofereixi la mateixa oferta assistencial als residents provinents de la Residència Solà d’Enclar com als de El Cedre, en funció de les seves necessitats.

En aquest sentit també s’homogeneïtzaran els registres de l’activitat clínica, per a què formin part de la Història clínica compartida amb la resta del SAAS .

Per últim, es crearà de forma reglamentària la Junta de Residents. L’actual Junta de Residents no està constituïda sota cap suport reglamentari. La formalització d’aquest organisme ha de permetre millorar la participació dels residents i familiars en les activitats del centre i legitimar la representativitat de les seves opinions.

Text: SAAS

2 comentaris

  1. NO ES JUST!!! aixir de senzill!!!!! Nomes fru que parlar i parlar. I a mes us atribuiu coses que no se us havien passat pel cap!!! Ara no es tracta de dir que voleu fer i que no, ara es tracta de pensar en el millor per als residents i les seves families, cosa que hauria de haver estat aixi desde un principi i crec que el sr. SAIZ ho va tenir clar desde el primer moment!! Crec que el SAAS hautia de deixar de pensar en quedar be de cara a la galeria i rrconeixer wue s’ ha equivocat en mokts aspectes i en moltes decisions!!!!

  2. Bla, bla, bla….Mentides, la junta residens ja funciona fa dies.El Sr.Saiz ja va demanar més personal I no li veu fe cas.Ara direu que es culpa de l’anterior direccio. Falsos I prepotens. Menos mal que us quedad poc.Ah! no que vosaltres sou “estupendos”.Falta poc per que se sàpiga la veritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada