En data d’avui, el Comitè de Competició i Disciplina de la Federació Andorrana de Futbol, ha decidit donar per resolta l’eliminatòria de la Promoció d’Ascens a Primera Divisió a favor del FC Encamp per l’alineació indeguda del CE Carroi.

En aquest sentit, el FC Encamp ha emès un comunicat que diu el següent:

“Malgrat la voluntat de guanyar al camp, tant el cos tècnic, com la nova Junta i l’assessoria jurídica del Club, vam creure oportú denunciar l’alineació indeguda de l’equip rival per fer respectar un reglament que massa vegades hem vist vulnerar o tergiversar amb finalitats econòmiques més que no esportives.

Segons es reflexa a l’acta del partit CE Carroi contra FC Encamp A, corresponent a la Jornada 1 de la Promoció Ascens Primera Divisió, que va tenir lloc el passat 15 de Maig de 2016 al Camp d’Esports d’Aixovall, on consten alineats amb l’equip CE Carroi els jugadors Sr. Jose Maria Ramirez i el Sr. Cesar Daniel Gonzalez Guevara, el FC Encamp va presentar al·legacions per impugnar el partit al·legant que els jugadors Sr. Jose Maria Ramirez i Sr. Cesar Daniel Gonzalez, en l’aplicació de l’article 14 del Reglament General de la Federació Andorrana de Futbol, ambdós jugadors en haver intervingut cinc partits en l’equip superior, el Penya Encarnada d’Andorra, no podien tornar a ser alineats amb el seu equip d’origen, el CE Carroi.

Tenint present que degut a la situació de filialitat del CE Carroi amb el club Penya Encarnada d’Andorra, només es aplicable l’article 14 del Reglament General de la Federació Andorrana de Futbol, el Comitè de Competició i Disciplina ha resolt:

Acceptar les al·legacions formulades pel FC Encamp, imposar al CE Carroi una sanció econòmica de 150€, i donar per resolta la eliminatòria a favor del FC Encamp segons preveu l’article 41.1 del Reglament del Règim Jurisdiccional, Esportiu, Competitiu, Disciplinari i Ètica de la FAF”.

Text: FC Encamp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada