monica bonell 1

La junta de presidents de grups parlamentaris ha acordat que el 24 de setembre hi hagi sessió de Consell General, on es podria votar el CDI amb Espanya i el 8 i 9 d’octubre, el debat d’orientació política. També s’ha donat a conèixer que el pressupost del parlament d’enguany és de prop de 800.000 euros.

La subsíndica general, Mònica Bonell, ha informat que a la propera sessió del Consell General, prevista pel 24 de setembre, es podria votar el conveni per evitar la doble imposició amb Espanya, que hauria d’entrar en vigor a principi d’any. També ha fet públic que en aquesta sessió és previst debatre si es pren en consideració la modificació de la llei de transferències i competències comunals. Bonell, a més, ha anunciat que la junta de presidents de grups parlamentaris ha aprovat el pressupost del Consell General per enguany: 794.000 euros. “D’aquí, hi ha una part fixa del 30% que va a cada grup parlamentari. I, hi ha una segona assignació fixa del 30% per a cada conseller.” ha indicat la subsíndica general.

En aquesta junta s’ha aprovat que el debat d’orientació política es dugui a terme el 8 i el 9 d’octubre, com va avançar ahir el cap de Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada