El català Jordi Rollán exposa a Pyrénées

Des d’ahir i fins al 31 d’agost Pyrénées acollirà l’exposició de pintures de l’artista barceloní Jordi Rollán. S’exposen a les diferents plantes del centre comercial d’Andorra la Vella una dotzena d’obres d’art de Rollán. L’exposició de Jordi Rollán estarà oberta al públic i es podran comprar els quadres amb el seu certificat d’autenticitat corresponent.

Amb només 14 anys, Jordi Rollán va decidir que volia dedicar-se a la pintura i va començar a formar-se a l’Escola d’Arts i Oficis Artístics de la Llotja i al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

La primera exposició individual que va preparar a la Sala Jaimes de Barcelona va ser 12 anys després d’iniciar els seus estudis d’artista. La temàtica principal de la seva obra és la família i la figura femenina en particular.

La trajectòria pictòrica de Rollán és molt extensa i es distingeix per plasmar l’harmonia mitjançant les formes i els colors, a mig camí entre l’abstracció i la figuració. Aquest any ve marcat per la celebració del seu 50è aniversari com a pintor.

Durant més de 50 anys, Rollán ha participat a les millors col·leccions internacionals i durant el mes de juny, juliol i agost trobaràs les seves obres exposades a Pyrénées Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES