L’Associació Carnet Jove Andorra ha posat en marxa una nova edició del Pack Carnet Jove. Tots els usuaris que tinguin un Carnet Jove vigent poden gaudir des de divendres 19 de gener d’aquest servei gratuït, que posa a disposició dels joves d’Andorra més de 100 vals de descompte amb una validesa d’un any.

Aquells que ho desitgin, poden accedir al Pack Carnet Jove gratuïtament a través de l’aplicació del Carnet Jove Andorra. Entre les propostes, el Pack inclou descomptes en activitats d’oci, en viatges, esports, formació i salut,  oferts per 39 empreses del país i 10 empreses estrangeres.

El Pack Carnet Jove, que actualment és un dels serveis més ben valorats i utilitzats pels usuaris, complementa els més de 250 descomptes permanents i temporals dels quals poden gaudir els usuaris d’Andorra i els 60.000 descomptes que tenen disponibles arreu d’Europa.

Amb aquest any, ja en fa tres que el Pack Carnet Jove és virtual per facilitar-ne l’accés i l’ús entre els usuaris. L’any 2017 s’han validat més de 2.000 vals i l’aplicació, on s’allotja el Pack, ha rebut l’any anterior més de 70.000 sessions.

Actualment 8.824 joves d’entre 12 i 30 anys tenen el Carnet Jove, el que suposa un índex de penetració del 56,3%, un percentatge que ha augmentat un 9% respecte a l’any passat.

El Carnet té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida dels joves a través de l’oferiment i la promoció de serveis, propostes, activitats i descomptes en diferents àmbits, com ara en cultura, esports, formació, salut o mobilitat. El Carnet Jove a Andorra està tutelat per l’Associació Carnet Jove Andorra, formada pel Govern d’Andorra i els set comuns, i amb el patrocini de Crèdit Andorrà.

El programa, dirigit en l’àmbit europeu per l’entitat European Youth Card Association (EYCA), representa més de 38 organitzacions a 36 països europeus. Totes les organitzacions donen suport a la mobilitat juvenil i a la ciutadania activa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada