El Carnet Jove convoca el 1r Concurs de Microrelats

Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques organitza el 1r Concurs Carnet Jove de Microrelats, amb la intenció d’incentivar l’escriptura i la creació artística.

El concurs de Microrelats és obert a qualsevol usuari del Carnet Jove que vulgui presentar el seu microrelat en català, de temàtica lliure i amb una extensió màxima de 200 paraules. Les obres hauran de ser originals i inèdites i caldrà enviar-les abans del 2 de maig a través de la plataforma habilitada a la pàgina de Facebook del mateix Carnet Jove.

La primera edició preveu dos premis, un per al guanyador de la categoria de 12 a 17 anys valorat en 100 euros i un altre premi de 200 euros per al guanyador de la categoria de 18 a 30 anys.

El jurat està format per professionals del món literari i de la comunicació, que també tindrà la posibilitat d’atorgar un accèssit consistent en un lot de llibres per a cadascuna de les categories. El veredicte es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació el dia 9 de maig.

(Text: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.