cinema-1El 2011 vam veure néixer el Capità Amèrica a la gran pantalla interpretat per Chris Evans. Ara torna per lluitar contra el Soldat d´Hivern, una seqüela que compta amb Scarlett Johanson i actors veterans, com Robert Redford i Samuel L. Jackson. Una estrena que ve acompanyada d´una comèdia francesa de gènere: “Guillaume y los chicos ¡A la mesa!”

Capitán America: el soldado de invierno

Dir.: Anthony i Joe Russo

Els superherois no poden estar mai tranquils. Després que matin el seu col·lega de l´organització Shield, Steve Rogers, el Capità Amèrica torna a la càrrega amb la Vídua Negra per treure a la llum una conspiració.

A la lluita s´hi afegirà el Falcó, però a qui no s´esperava és qui dóna nom a la seqüela del superheroi: del superheroi: el Soldat d´Hivern.

Robert Redfort, Samuel L. Jackson i Scarlett Johanson s´apunten a la nòmina del Capità Amèrica per donar vida a aquesta seqüela.

Guillaume y los chicos ¡A la mesa!

Dir.: Guillaume Galliene

Rebaixem pulsacions perquè aquesta setmana la cartellera la completa “Niños, Guillaume, ¡a cenar!”, una comèdia que porta Guillaume a navegar per la seva identitat sexual. Alhora que busca la complicitat amb el públic del teatre de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada