El Govern vol modificar el reglament d’atorgament de subvencions i obligar que les entitats que reben una quantitat més alta hagin de passar per una auditoria externa. Ho ha anunciat el cap de Govern, Toni Martí, responent una pregunta de la consellera socialdemòcrata Rosa Gili, sobre l’afer del Futbol Club Andorra. Martí, a més, ha dit que la secretaria d’Estat d’Esports treballa en l’elaboració d’un codi de bon govern que totes les entitats hauran de subscriure a l’hora d’obtenir l’ajut públic. El cap de Govern també ha fet la reflexió de la necessitat de ‘canviar la legislació vigent, no per estendre l’ombra de la sospita, sinó per garantir un major control de les subvencions públiques’. Martí també ha avançat que la setmana vinent té previst reunir-se amb els responsables del Futbol Club Andorra.

Rosa Gili ha qüestionat el procedir del Govern en l’afer, sobretot perquè, segons ha dit, el mes de gener els jugadors ja havien manifestat les dificultats que tenien per cobrar i tot i així l’entitat va rebre el mes de març la subvenció corresponent.

La resposta de Martí ha estat que el reglament d’atorgament de subvencions públiques a entitats preveu que el Govern pugui fer auditories a aquestes, i que des del 2007, i per tant cap dels governs que hi ha hagut des d’aleshores, n’havia fet cap.

1 comentari

  1. La impressió que fa és que el Govern ha badat gaire en aquest, i no s’hi val dir que els anteriors tampoc feien auditories. Aleshores per què estem pagant una administració amb tants funcionaris: o sigui que aquest àmbit no es controlava des de feia anys. Una prova de la mala feina que fan alguns departaments, així doncs, tot i que altres sí facin la seva feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada