El cap de Govern reafirma la seva confiança en Jordi Cinca

El cap de Govern ha comparegut aquesta tarda davant la premsa per manifestar el seu suport al ministre de Finances, Jordi Cinca, després que el Partit Socialdemòcrata demanés ahir la seva dimissió. Antoni Martí s’ha mostrat desconcertat pel fet que el PS demanés la dimissió del ministre de Finances, sense aportar cap argument i sense contradir res del que Jordi Cinca va explicar la setmana passada en roda de premsa, quan va relatar la seva relació amb una societat a Panamà informant que no hi havia res il·legal en aquells fets i que sobretot, no hi havia res a amagar.

 Antoni Martí ha lamentat que el Partit Socialdemòcrata s’aparti de la línia habitual dels darrers mesos en els quals “ha col·laborat a donar una imatge d’una Andorra que aposta per l’obertura i la transparència”.

El cap de Govern també ha deplorat l’oportunisme i l’augment de la pressió en el moment de procés de resolució i venda de Vall Banc. Martí ha afirmat que aquest procés està encarrilat i que el full de ruta de les institucions andorranes se seguirà implementant.

Martí ha recordat que el ministre Cinca tindrà l’oportunitat de tornar a clarificar la seva relació amb la societat de la qual va ser apoderat fa 15 anys en la sessió de control al Govern del dia 28. També ha recordat que ell mateix respondrà davant el Consell General en el debat d’orientació política previst pels dies 4 i 5 de maig.

1 comentari

  1. como me gusta la palabra transparencia cuando la menciona gente que miente y con sus actos demonstra todo lo contrario al significado de la palabra transparencia, y como les gusta mucho comparar con los países vecinos pos ya tenemos la misma política que ellos corrupción y chorizos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.