El cap de Govern i el síndic General d’Andorra es reuneixen amb els dos coprínceps

vives

El  cap de Govern, Antoni Martí i el síndic General, Vicenç Mateu s’han reunit aquest dilluns al Palau Episcopal amb el copríncep, Joan-Enric Vives. De la mateixa manera, demà dimarts ambdós mandataris es trobaran amb el copríncep francès, François Hollande, al Palau de l’Elisi, en el marc de les trobades institucionals periòdiques amb els caps d’Estat, per tal d’informar-los de la situació política i econòmica del país.

Les reunions estan centrades a fer partícips als coprínceps de l’evolució de les negociacions d’Andorra amb la Unió Europea per un acord d’associació que actualment tracta el punt relatiu a la lliure circulació de mercaderies. Es farà trasllat del desenvolupament de l’agenda, el contingut de la darrera reunió mantinguda per part del cap de l’executiu amb el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker i de les pròximes accions previstes, la primera per avui, amb la visita dels cap negociador i el cap negociador adjunt de l’acord d’associació del Servei Europeu d’Acció Exterior (SEAE) amb Andorra, Mònaco i San Marino, Thomas Mayr-Harting i Claude Maerten.

De la mateixa manera també es farà trasllat als coprínceps de les dinàmiques de treball internes amb els signataris del Pacte d’Estat i els agents econòmics i socials i la seva implicació en aquesta negociació.

(Foto: Bisbat d’Urgell)