El cap de Govern felicita François Hollande per la victòria a les presidencials franceses

El cap de Govern, Antoni Martí, ha enviat aquest dilluns al matí una carta de felicitació a qui serà el nou president de la república francesa i copríncep d’Andorra, François Hollande, després de la seva victòria a les eleccions presidencials d’ahir. Martí trasllada a Hollande “la més sincera felicitació” pel seu resultat.

Al mateix temps, expressa la confiança dels andorrans en l’assumpció “amb la importància que mereix” per part d’Hollande del seu rol com a copríncep d’Andorra, “heretat d’una història secular i confirmat per la Constitució del 1993”. En aquest sentit, Martí recorda que els coprínceps, caps de l’Estat de manera conjunta i indivisa, són els garants de l’independència d’Andorra i de l’equilibri de les seves relacions amb els estats veïns.

A la carta de felicitació, el cap de Govern ofereix la seva col·laboració per treballar amb el nou president francès, juntament amb el representant personal que aquest nomeni, i manifesta la voluntat de continuar estrenyent els excel·lents lligams bilaterals entre Andorra i França.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES