grinspan

El  cap de Govern, Antoni Martí s’ha trobat aquest dijous amb la secretària General Iberoamericana, Rebeca Gryspan, a la seu de les Nacions Unides a Nova York, amb la qual van tractar diversos aspectes relacionats amb la presència d’Andorra dins la comunitat iberoamericana.

Martí i Gryspan han comentat les conclusions de les diferents reunions sectorials preparatòries de la XXV Cimera Iberoamericana de Caps d’Estat i de Govern prevista pels pròxims 28 i 29 d’Octubre a Cartagena d’Índies. Durant tot el 2016 s’han succeït diverses sectorials a Colòmbia excepte la preparatòria d’Educació, que es va celebrar fa uns dies a Andorra sota el lema de Joventut, Emprenedoria i Educació. En aquest sentit Gryspan a agraït al cap de Govern l’acollida i l’organització de la ministerial.

El cap de Govern, Antoni Martí, pronunciarà avui el seu discurs a l’Assemblea General de les Nacions Unides, davant la qual vol reivindicar el compromís internacional d’Andorra, tant pel que fa la transformació que està fent el país en l’àmbit fiscal cap a un sistema transparent i homologable, com en la contribució en les polítiques globals per a un desenvolupament sostenible.

(Foto: SFGA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada