El cap de Govern, Toni Martí, emplaça els andorrans a no perdre el seu esperit que no és altre que ‘la capacitat de reinventar-nos, d’adaptar-nos a les situacions sobrevingudes i la confiança en un futur millor’, això sí sempre i quan siguem capaços de ‘remor tots junts en la mateixa direcció’. Així ho explica Martí en la tradicional salutació de Meritxell que ha sortit publicada en els diferents mitjans escrits del país, on afegeix que ‘amb la represa del curs polític, redoblarem els esforços per donar un nou impuls a l’economia i recuperar el camí del creixement’. El cap de Govern no deixa de recordar que Andorra ‘ha demostrat un cop més que té un enorme potencial per superar les adversitats i tirar endavant’.

També el síndic general, Vicenç Mateu, fa la seva salutació escrita en motiu de la Diada de Meritxell, i ho fa amb la mateixa direcció qeu el cap de Govern dient que amb la represa del curs ‘haurem d’aplicar-nos amb tota l’energia per afrontar un entorn complicat, un entorn que ens porta a mantenir una actitud molt més dinàmica, i exigent també, per al país i per cadascun de nosaltres’. Mateu apel·la a la confiança i a l’esforç per redreçar ‘una situació en què les dificultats poden transformar-se en estímul per a noves maneres de fer que dictin prudència en l’explotació dels recursos i solidaritat en la seva distribució’.

Per la seva banda, la salutació del copríncep episcopal, Joan Enric Vives, posa especial èmfasi a encomanar a la Mare de Déu ‘la salut i la vida dels malalts i dels més febles, dels avis i els no nascuts’ així com ‘els drets dels infants i de les famílies, i sobretot les persones que necessiten un cop de mà per tirar endavant, especialment les que passen greus dificultats econòmiques’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada