El cap de Govern creu que la proposta d’acord del PS arriba tard

rios2El cap de Govern ha afirmat que la triple proposta d’acord oferta pel PS en matèries de fiscalitat, relacions amb Europa i competències comunals, arriba tard. Antoni Martí ha defensat que en les dues primeres qüestions hi ha hagut mà estesa del Govern a totes les forces des de l’inici de la legislatura.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Ríos, ha demanat fins tres vegades al cap de Govern quines són les prioritats legislatives per al darrer any de legislatura. Antoni Martí li ha respost que el full de ruta del Govern està traçat des de l’inici i que estan en marxa reformes molt importants per al futur, com són les negociacions imminents amb Europa i la fiscalitat de l’estalvi.

El PS ha recordat la seva proposta de pacte d’estat i el Govern ha respost que arriba tard. Antoni Martí ha defensat les importants reformes dutes a terme com l’acabament de la reforma fiscal.

El cap de Govern ha recordat que estan en tràmit parlamentari lleis molt importants, com ara la de l’IRPF i la reforma de la CASS, que impossibiliten que el Consell General pugui assumir molta més feina en aquest darrer tram de legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.