+art-1El canvi d’ubicació ‘ha ajudat bastant’ a la tercera edició del +Art Fira d’Artistes d’Andorra i Pirineus, segons ha indicat la secretària de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, Mar Garcia. Al Cap del Carrer els artistes queden més recollits i és una zona més transitada que no pas l’anterior ubicació i això ha dut més gent a la fira i ha fet que els expositors estiguin satisfets.

Tot i que el canvi d’ubicació ha contribuït a tenir una major afluència de públic, segurament per la major ‘facilitat d’accés’, l’organització del +Art no descarta recuperar l’antic emplaçament en un futur, doncs és un espai que ‘ens agrada molt’, ha assegurat Garcia i la intenció és créixer.

De fet, per l’any vinent l’organització es farà amb la col·laboració del departament de Cultura del Comú d’Andorra la Vella, en comptes de fer-se des de Turisme com fins ara. Amb aquest canvi, que ja s’ha fet notar en aquesta tercera edició – on s’hi ha implicat l’Escola d’Art i l’Institut de Música-, s’espera que ‘la fira serà més interessant i enriquidora’, ha explicat la secretària de l’Associació de Comerciants del Centre Històric. A més, ha apuntat, ‘intentarem que cada vegada sigui més gran i completa’. Això s’aconseguirà també gràcies als contactes amb més artistes de fora les fronteres andorranes, però dels Pirineus, tant de la vessant espanyola com de la francesa.

Pel que fa a les vendes, Garcia no s’ha pronunciat sobre el volum aconseguit, doncs no serà fins que es clogui la fira quan se’n podran tenir algunes dades. De totes maneres, ‘l’objectiu no és vendre, sinó ensenyar, que la gent d’Andorra ens conegui, conegui els artistes i aquests puguin ensenyar la seva obra’, ha resumit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada