Aquest divendres a primera hora del matí el Comú d’Escaldes-Engordany ha procedit a canviar el sentit de circulació de l’avinguda del Fener, que passa a ser sentit pujada, com a primer pas per obrir els dos sentits de circulació entre les rotondes del Km 0 i la Dama de Gel i tancar el trànsit a l’avinguda Carlemany. Els cònsols de la parròquia, que han supervisat el funcionament dels canvis, han constatat que el punt més conflictiu està sent la cruïlla amb el carrer Ciutat de Sabadell, on s’ha evidenciat la necessitat de regular el trànsit semafòricament. De moment, hi ha agents de circulació de manera permanent regulant la circulació i informant els conductors dels canvis, a l’espera que Mobilitat instal·li els semàfors que ja s’han previst.

El canvi de circulació no ha ocasionat massa problemes en tractar-se d’un dia laboral amb menys trànsit del normal per les vacances escolars, i de fet, la prova de foc serà dilluns vinent, quan torni ha haver-hi l’afluència habitual. Malgrat tot, el punt més conflictiu ha estat la cruïlla amb el carrer Ciutat de Sabadell, on molts conductors volien girar a l’esquerra per accedir a l’avinguda del Fener, a banda de la novetat del doble sentit de circulació que s’ha instaurat entre aquest carrer i el carrer Pare Enric Graner, per permetre l’accés d’autobusos als hotels de la zona.

També s’han observat vehicles despistats que volien accedir a l’aparcament del Fener pel carrer Isabel Sandy i eren obligats a girar a l’esquerra, conductors que volien accedir a l’avinguda del Fener pel carrer Mossèn Guillem Adellach, o conductors que en sortir dels seus aparcaments privats circulaven en contra direcció per l’avinguda. Tots els incidents s’han pogut solucionar sense més conseqüències gràcies al desplegament d’agents de circulació que s’ha fet al llarg de l’avinguda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada