El cantant Juan Magan actuarà al Prat Gran d’Encamp per la revetlla de Sant Joan

El discjòquei, productor i cantant Juan Magan (Badalona, 1978) actuarà en un concert gratuït al Prat Gran d’Encamp el 23 de juny amb motiu de la revetlla de Sant Joan a les 23 hores.

Magan, que és la primera vegada que actua al Principat, s’ha convertit en un artista molt popular dins del gènere musical electrònic desenvolupant un estil propi com la música electrollatina, estil amb el que ha aconseguit que es reconegui internacionalment el seu talent. Aquest dimarts ha tornat als escenaris amb el seu últim treball Mal de amores, un disc amb un estil més pop.

L’artista badaloní ha estat nominat diverses vegades a diferents premis nacionals i internacionals com a millor productor i artista. Magan ha obtingut tres discos de platí amb el single Bora bora inclòs al seu àlbum Suave i també ha estat nominat a millor artista house del món als BeatPort awards.

A més, Juan Magan juntament amb la cantant mexicana Belinda va interpretar la cançó Te voy a esperar, el tema principal de la banda sonora de la pel·lícula d’animació, Las aventuras de Tadeo Jones.

 

4 comentaris

  1. LO MEJOR QUE HABEIS ECHO EN AÑOS INCREIBLE CONVOCATORIA CON JUAN MAGAN. ENCAMP LA MEJOR PARROQUIA PARA ORGANIZAR FIESTAS SIN DUDA

  2. Ara que som al mes de Juny, el proper concert que fareu a Encamp, Sant Juan 2014,….perque els Srs de Cultura no feu una cosa que seria molt sensata, una enquesta als VEINS del Poble, amb diferents grups, al final hem cruere que solament porteu els grups que us agradan a vosaltres, l’any passat, entre el ketama, i despres la merda de Festa Maxima, amb nens borratxos,…un desastre, el Parc tancat, tota la gent a fora, pares fills, pels carres, sense poder entrar al Parc, i tot perque 4 nens, majoritariament menors es possin borratchoes pel carrer,….un llastimos espectacle, esperem que aquesta vegada no sigui igual.

    1. Per lo vist tu no vas anar al concert, jo vaig assistir i va ser el concert del segle, jo no vaig veure 4 nens, va haver-hi més de 7.000 persones, vaig flipar!!!! i perdona, jo tinc fills i de casa no surtiran fins que tinguin mínim 16 anys, no crec que els senyors de cultura s’hagin de fer responsables dels fills de tot andorra. A veure si ens em tornant tontos! a mi em demanen que volem per sant joan i els hi demanare al Maki, t’agrada? a veure si poden portar tots els grups que agraden a tota la població.

  3. ME ENCANTA JUAN MAGAN AVEIS ECHO MUY BIEN EN INVITARLO

Comments are closed.