El Canòlich Music s’adapta a la situació sanitària amb un format virtual

Presentació de la nova edició del Canòlich Music que serà virtual
Presentació de la nova edició del Canòlich Music que serà virtual. Foto: Comú Sant Julià

Davant l’actual situació d’emergència sanitària, el festival de música cristiana de referència del nostre país, el Canòlich Music, s’adapta a la nova realitat amb un format diferent, “virtual”, i amb activitats pensades per a docents i alumnes, així com guies de treball que es retransmetran per streaming. Així ho han detallat en la roda de premsa de presentació la cònsol menor, Mireia Codina, i mossèn Pepe Chisvert.

Com cada edició, es busca fer de la música una eina per fer vibrar els joves i donar-los missatges positius de solidaritat, d’esperança, de convivència, de festa i de celebració. Uns valors que, segons Mossèn Pepe Chispert, “connecten amb l’esperit que ha viscut la nostra societat davant l’emergència: una resposta solidària i una actitud responsable per superar junts l’emergència”.

En la mateixa línia, Mireia Codina ha destacat que “esperem que aquesta 8a edició torni a ser un èxit. Ja ho vam demostrar amb l’organització de la diada de Canòlich que aquest any va ser totalment diferent a la tradicional però que, tot i els canvis, va saber mantenir l’essència de la diada. Amb el Canòlich Music esperem que es repeteixi”.

Sota l’eslògan , Som fràgils. Siguem valents”, aquesta 8a edició es retransmetrà bàsicament pel canal de YouTube del Canòlich Music. Només hi haurà dos activitats, la Missa Gòspel amb el grup Vocal Groove i el concert de Migueli del 21 de novembre que, a banda de retransmetre’s, seran presencials a l’església parroquial amb un aforament de públic molt reduït.

La resta de propostes, que s’allargaran tot el mes de novembre, seran virtuals i destinades als centres escolars. A través de guies didàctiques, s’implicarà als docents i alumnes del país però també de Catalunya. De fet, hi participarà la fundació Escoles Cristianes que engloba al 40% dels centres catalans. Per això, aquest any l’organització creu que la xifra de participants s’incrementarà considerablement.

Les activitats del mes vinent seran un concurs de Tik-tok i concerts que estaran penjats al canal YouTube dels andorrans, DJ Garden & AlexGR.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web: www.canolichmusic.com, a l’apartat Guia del professor.

TOTES LES NOTÍCIES