El Canòlich Music arrenca amb força

canolich-musicL’església parroquial de Sant Julià de Lòria va acollir el vespre de divendres 21 de novembre una pregària de Taizè amb la que s’han iniciat enguany les activitats del festival Canòlich Music. Prop de dos-cents joves de diverses edats i de diferents punts de la diòcesi d’Urgell: Guissona, Cerdanya, Alt Urgell, Pallars i del Principat d’Andorra, i també nois i noies de València van participar activament en l’activitat, conduïda per Mn. Ivan Ayala. Es van fer dues propostes: eixamplar l’amistat més enllà de les fronteres que ens limiten i unir-se a la comunitat local que prega. Per molts dels joves era el primer contacte amb una pregària a l’estil de Taizè, i alguns en van sortir impressionats.

A la pregària van estar presents els delegats de Joventut i Ensenyament, Mn. Pepe Chisvert i Lluis Plana i l’Arxiprest de les Valls, Mn. Ramón Sàrries.

Després d’un sopar informal, es van tornar a reunir a l’església on la música va ser la protagonista.

Durant el matí de dissabte és previst que es faci també una pregària inicial, a les onze del matí, a l’església. Després, a les dotze, uns 400 joves participaran en els tallers previstos fins a les dues del migdia, i a la tarda a dos quarts de cinc, és previst que comencin els grups que entren en competició a fer les interpretacions de les seves peces musicals. A dos quarts de vuit és previst que se celebri la missa gospel, animada per “Twocats pel gospel”, plat fort del dia, juntament amb el concert que començarà després de sopar i que té com artistes convidats a Kairoi i Please, grup de tribut de la mítica banda U2.

TOTES LES NOTÍCIES