El Canal de Salut neix amb l’objectiu de difondre entre la ciutadania habituds saludables

El director de Salut i Benestar, Josep Casals, i el Cap de l’Àrea de Seguretat Alimentària i Entorn, Jesús Galindo, han presentat aquest dijous l’estratègia per difondre habituds saludables a la ciutadania a través del Canal de Salut. Una de les campanyes amb què s’iniciarà aquesta comunicació i que es posarà en marxa de manera imminent té com a objectiu sensibilitzar a la població en temes relacionats amb la manipulació i elaboració de plats amb ous i consells pràctics per a la piscina.

Això es farà, entre d’altres, a través de díptics amb consells pràctics que inclouran dos jocs, una sopa de lletres i uns autodefinits on s’han de llegir molt atentament els consells del ministeri per aconseguir realitzar amb èxit els exercicis proposats. Aquests passatemps i els altres díptics del Ministeri de Salut i Benestar es trobaran al nou Canal de Salut.

El Canal de Salut consisteix en una xarxa d’expositors de metacrilat convenientment identificat amb l’escut de Govern. Aquest suport s’anirà reposant amb tríptics i díptics del ministeri amb els consells que siguin més adients segons l’època de l’any amb la voluntat d’avançar-se a les preguntes relacionades amb la Salut que puguin tenir els ciutadans.

Els expositors estaran col·locats en espais sensibles per a la població. És a dir, en consultes de metges, a l’Hospital, als Centres de Salut, etcètera. De fet, aquests són espais més sensibles als missatges d’aquest tipus que es poden fer arribar i on les persones que esperen a ser ateses disposen de més temps per atendre els consells de salut.

Text i foto: Govern d’Andorra

2 comentaris

  1. Gràcies. Corregit. Hem enviat també la recomanació al departament de Comunicació de Govern, autor del text, no l’Agència de Notícies, tot i que també utilitza el mateix terme.

  2. Per a Administració: Heu escrit en el titular “HÀBITS”, tal com titula erròniament l’Agència de Notícies Andorra, i de costum en tots els mitjans, per causa del desconeixement de la nostra llengua i per facilitat, extreient-ho, per facilitat, del “hábito” del castellà. Un hàbit, es la vestimenta que porten eclesiàstics. Un “hábito”, del castellà o “habitude” del francès, en català és “HABITUD” o “HABITUDS”. Gràcies per la vostra atenció. Espero que ho corregiu per correcció i per conveniència, i també per què sigueu els primers en començar a ser correctes i prendre l’habitud d’usar “Habitud”!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES