Aquest dimecres, 8 de juliol, a la zona de bosc de la Comella, s’ha posat en marxa el camp de treball de la iniciativa conjunta del Comú d’Andorra la Vella i la Fundació Privada Integra Pirineus, després que se signes un Conveni de Col·laboració entre la institució i l’entitat, l’objectiu del qual és contribuir a la inserció social i laboral de persones en situació o risc d’exclusió social, amb especial atenció a persones amb discapacitat psíquica i malaltia mental. 

Els treballs que realitzaran a la parròquia d’Andorra la Vella els integrants de la brigada d’Integra Pirineus són tasques forestals i de manteniment, com la neteja de boscos, restauració de murs de pedra seca, marcatge, tala i poda d’arbres, conversió de fusta en estella i intervencions en jardineria, en localitzacions prèviament escollides per l’Àrea de Medi Ambient comunal.

Uns treballs, que havien d’haver començat a principis del mes de juny, es van haver d’anar ajornant, per causa de les molt adverses condicions meteorològiques.

Inicialment, un equip de treball de l’Alt Urgell realitzarà les tasques a Andorra la Vella, amb la finalitat, a mitjà termini, de poder formar un equip, ben preparat, amb persones del país.

Els ciutadans d’Andorra que podran beneficiar-se d’aquest projecte, seran persones amb discapacitat, valorades per la CONAVA, o en risc d’exclusió, que formaran part d’un equip multidisciplinar, integrat per personal especialitzat del Comú d’Andorra la Vella, de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) i de la pròpia Fundació Integra Pirineus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada